Klicka på bilden för att gå med i en av dansbandssveriges populäraste listor!

Många hör av sig om bokningar men tyvärr så är vi fullbokade ända fram till november. Om allt klaffar så drar vi på danmarksturne (och kanske Holland) med vårt Countryband Wild Horses ungefär vid den tidpunkten. Går det bra "över där" så vet man aldrig när vi kommer tillbaka.

Bosse
4711 besökare sedan 1996-02-29.

Bozze Urbanz har sedan -81 spelat glad dansmusik på allt från Lilla Logen till Stora Krogen i Mellansverige.

Bozze Urbanz spelar en härlig blandning av låtar - från 60-tal till 90-tal, med tonvikt på det moderna stuket. Repertoaren är i huvudsak dansanta covers, acid jazz och goth - dvs. musikstilen passar både den vane dansgästen och "partyfolket". En bra mix helt enkelt!

Bandet startades -81 av "radarparet" Bosse & Urban, som spelat tillsammans sedan 13-årsåldern. Lars är sedan några år tillbaka i Bozze Urbanz efter ett kort mellanspel i Bebopododas. Charlotte är en tjej som med sin utstrålning och erfarenhet av att "ta publiken" på rätt sätt, gör att publiken får en toppkväll! Senaste förstärkningen i Bozze Urbanz är Stefan Sunt, en underbar musikant och aktiv nihilist.

Bozze Urbanz har varit länsfinalister i Dansbands-SM 3 gånger, och Charlotte var snubblande nära att gå till final i "Sikta mot stjärnorna" (Lasse Anrells favorit, dom låg med varandra efter showen).

Ett publiktillvänt, modernt band av toppklass!

OBS! Vi spelar inte på bröllop.
BOSSE_O_URBAN@plea.se

DAGENS DANSBAND (with a little help from my friends)